UitjesBureau.nl Vebon

Kans voor (open) goede doel!

Kans voor (open) goede doel!

Kans voor (open) goede doel!

Utrechters zijn trots op Utrecht! Maar weet u wel wat ze zo bijzonder maakt? En waar we op moeten letten om het bijzonder te houden? Tijdens dit gezellige arrangement van Uitjes.nl komt u veel te weten..ook dit.

Duurzaam winnen!

Kris Kras door Utrecht liggen opdrachten en antwoorden verscholen op groene, maatschappelijke, originele, eco en duurzame verborgen plaatsen. Elk goed antwoord of opdracht is geld waard! Wat heeft Utrecht aan groen en wat doen we daarvoor? Gaat u met uw collega’s het record bedrag halen voor het goede doel? 

Aan u de taak om deze vragen in teamverband op te lossen en ook uit te voeren. Teamgeest, mentaliteit en maatschappelijk overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist. Een krankzinnig stadsontdekkingsspel waarin Groen Utrecht al haar geheimen bloot geeft. Niet alleen vandaag, maar juist na dit uitje, blijft u zich nog lang bewust.

Good Events
Een jaar geleden is UtrechtseUitjes begonnen met het organiseren van bedrijfsuitjes met een maatschappelijke signatuur. Inmiddels zijn we geëvolueerd tot een bureau dat maartschappelijke activiteiten organiseert met impact voor Utrecht en maatschappij.

Inclusief:
- Spelprogramma
- Professionele begeleiding
- Ontvangst
- Prijsuitreiking

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 35,00 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Kans voor (open) goede doel! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
11+16=