UitjesBureau.nl Vebon

Fietsen door Utrecht

Fietsen door Utrecht

Fietsen door Utrecht

Met een vragenboek, samengesteld door oer-Utrechters, een plattegrond en het juiste richtingsgevoel sturen we u vandaag op fietspad.

Lekker fietsen door Utrecht zonder doel maar wel met een opdracht, wie wil dat nou niet? Zo ontdekt u op een sportieve wijze op een dag een groot deel van Utrecht. Door onze vragen en opdrachtboek bepaalt u zelf de koers. De Neude en het Museumkwartier liggen allemaal nog geen drie minuten fietsen van elkaar! Wat een feest! Utrecht is net een dorp. Vooruit ploeggenoten we gaan ook nog even langs Het Spoorwegmuseum en het Wilhelminapark. Alles is opeens binnen fietspedalen bereikbaar!

Van deze oer Hollandse sportuiting komt de trek wel op een gezonde wijze naar boven borrelen. We stoppen daarom graag eventjes bij de ijskraam. En daarna snel weer verder. U wilt ten slotte wel de meeste vragen beantwoorden!! Na een kleine drie uurtjes (incl. ruime stops) heeft u geen zadelpijn, maar wel meer van Utrecht gezien dan dat u van te voren had kunnen bedenken! En de winnaars met de meest goede maar vooral originele antwoorden worden op een passende wijze beloond!

Inclusief:
- Fietshuur
- Route
- Spelprogramma
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 34,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Uit te breiden met  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Fietsen door Utrecht 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
1+1=