UitjesBureau.nl Vebon

Poker Tour

Poker Tour

Poker Tour

UtrechtseUitjes.nl steekt hét meest populaire spel van dit moment in een uitjes-jasje, wij presenteren u tijdens dit bedrijfsuitje in Utrecht de Utregse Poker-Tour! Uw opdracht is tijdens de puzzel-poker-route zoveel mogelijk vragen over de gokstad Utrecht goed te beantwoorden. Hiermee probeert u uiteraard de andere teams te slim af te zijn. Wie is de baas op straat, waar wordt illegaal gegokt en waar heeft Utrecht een full-house? Het doel is zoveel mogelijk fiches door zoveel mogelijk goede antwoorden te verdienen.

Pokerface

Met dit aantal gewonnen fiches gaat u de eindronde in en begint het echte pokerspel pas echt! We treden het mooiste pokerhuis van deze stad binnen. Hier wacht de officieuse pokerkampioen u op. Maar voordat u de PokerArena binnentreedt leert hij u eerst de fijne kneepjes van het pokervak. Na deze serieuze spoedcursus is het tijd om de ingewonnen skills en de veroverde fiches te gebruiken in het eindtoernooi.

De lampen worden gedimd en de gezellige muziek maakt plaats voor zenuwachtig gefluister en het inzetten van het gewonnen geld. Het spel gaat nu om leven en dood. Overleg tussen de teamleden is nu van levensbelang. Welk team heeft de beste spirit en de meeste lef? Of zijn het uiteindelijk toch de spelers met de behoudende spelstijl de winnaars? Het is nu allen voor een en een voor allen. Wat eens vrienden en collega's waren kan na de Poker-Tour wel eens helemal afgelopen zijn.

Past deze Poker-Tour in uw grote straatje?

Inclusief:
- Speluitleg
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3 uur
Uit te breiden met  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Poker Tour 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
1+3=