UitjesBureau.nl Vebon

Help, de directeur is ontvoerd!

Help, de directeur is ontvoerd!

Help, de directeur is ontvoerd!

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning!

Dit ontvoeringspel is een uniek concept voor een bedrijfsuitje op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat de directeur van het bedrijf is ontvoerd, de deelnemers kunnen hem vrijkopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Hierbij wordt de goede samenwerking, toewijding, creativiteit en stressbestendigheid van de deelnemers op de proef gesteld. Hoe graag willen uw collega's hun directeur terug?

De deelnemers worden onderverdeeld in teams. Met behulp van een kaart of GPS(digitaal kompas), moeten de teams punten in de omgeving opzoeken. Bij elk punt vinden ze een nieuwe aanwijzing of een opdracht die ze moeten uitvoeren. Er zijn diverse keuzemogelijkheden binnen het programma. Bijvoorbeeld; een reconstructievideo maken, een geheime aanwijzing zoeken, een compositietekening maken, een kluis kraken of de plaats bezoeken waar de directeur is vastgehouden. Je kunt het zo gek niet bedenken.

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend (en hier hebben ze vaak meer voor over dan alleen de opdracht goed te volbrengen) mag gaan onderhandelen met de ontvoerders. Zij staan voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo hun directeur vrij te kopen. Als dit lukt wordt er natuurlijk nageborreld in het gezelschap van de bevrijde directeur.

Genoeg uitdagende opdrachten waarbij u misschien ook een andere kant van uw collega's kunt ontdekken. Het gevarieerde programma maakt deze dag tot een onvergetelijk en uniek bedrijfsuitje.

Programma is inclusief
- Videoboodschap met de ontvoering voorafgaand, na afloop een dvd compilatie.
- Spelmaterialen
- Professionele begeleiding
- Onderhandeling met het winnende team, met uiteindelijk de vrijlating van de directeur.
- Versnaperingen tijdens het programma.
- Prijsuitreiking

* Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Niet altijd kan (of wil) de directeur ontvoerd worden. Geen probleem! Wij ontvoeren gewoon de koffiejuffrouw, conciërge of de belangrijke contracten. Houdt u er rekening mee dat de ontvoerde persoon tijdens het spel niet aanwezig kan zijn, maar pas tijdens de onderhandeling met het spel meedoet.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Gemiddelde score
8.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-11-24: David schreef over `Help, de directeur is ontvoerd!` 
Een geslaagd spel waarbij het filmpje meteen de toon had gezet! Het is ons gelukt, we hebben onze directeur weer weten te vinden en bevrijden! Nog een borreluurtje tot slot om de dag gezellig af te sluiten! Uitjes.nl, bedankt en tot de volgende keer!

Help, de directeur is ontvoerd! 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
14+19=