Uitjes.nl Vebon

Deal or No Deal? Strijd met lef!

Deal or No Deal? Strijd met lef!

Deal or No Deal? Strijd met lef!

Vandaag draait alles om u, uw tegenstanders en de binnenstad. Vragen, opdrachten en geheime missies worden o.a. per mobiele telefoon beantwoord. Hoe ver komt u en hoeveel lef heeft uw team om door te gaan tot het ultieme einde en dus ook de uiteindelijke overwinning? Utrecht gaat de strijd met u aan! Durft u ook?

Het spel
Het is geen gok die u neemt... nee... U speelt op scherp met uw collega’s! U stapt binnen in het episch centrum van Deal or no Deal! Gaat u er voor en gaan uw collega’s met u mee? Of pakken ze u toch aan? U mag het zeggen en zij kunnen beslissen. Deal or...? Snel geld pakken of een volgende opdracht en vraag uit een hogere categorie.

Het valt mee die eerste vraag: Een vraag uit de eerste categorie, goed te doen. U smst het juiste antwoord en hebt de eerste duizend euro verdiend. Maar nu begint de strijd en laaien de eerste discussies op: gaan we verder of stoppen we, Deal or no Deal?! Beginnen de eerste vergelijkingen met uw eigen bedrijf al boven te borrelen? En durft u door te spelen tot de laatste categorie!

Deal or no Deal: een tactisch meesterspel waarbij het aankomt op samenspel, slimheid, snelheid en ondernemerslef! Utrecht durft de strijd wel met u aan! U ook?

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Versnapering voor onderweg
- Prijsuitreiking
- Prijs voor het winnende team
- Teambuilding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 10 personen
Tijdsduur   3 uur
Gemiddelde score
8.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-04-04: B. Bal schreef over `Deal or No Deal? Strijd met lef!` 
Dat was een leuke Deal! Jullie de organisatie, wij de fun ;) Top geregeld allemaal, wij hebben ons goed vermaakt in de prachtige stad Utrecht. Beetje jammer dat onze kluis net voor de finish spreekwoordelijk tot ontploffing werd gebracht door het ander team en onze collega's er met de winst vandoor gingen. Het was een spannende strijd zullen we maar zeggen met een leuk lijntje met jullie bank :)

Deal or No Deal? Strijd met lef! 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
5+9=