UitjesBureau.nl Vebon

Stadsvaart & Bierbrouwerij

Stadsvaart & Bierbrouwerij

Stadsvaart & Bierbrouwerij

Uw arrangement in Utrecht bestaat uit een gezellige en interessante stadsrondvaart, gevolgd of voorafgegaan door een rondleiding in de Stoombierbrouwerij van Stadskasteel Oudaen. Dit arrangement biedt u de mogelijkheid om de schoonheden van Utrecht te leren kennen. Na de gezellige stadsvaart, met onze gidsspecialist aan boord, meren we aan in hartje stad voor het volgende deel van uw arrangement in Utrecht.

Na uw rondvaart wordt uw arrangement in Utrecht voortgezet met een bezoek aan een authentieke, historische bierbrouwerij. Deze bierbrouwerij is gevestigd in het fascinerende Stadskasteel Oudaen. Uiteraard is deze brouwerij nog altijd in werking en gaan we dus met een vers gebrouwen biertje op ontdekkingsreis. Onze enthousiaste bierbrouwer vertelt u met al zijn passie en enthousiasme de leukste weetjes over dit unieke stukje erfgoed. Alle zintuigen worden geprikkeld tijdens dit gevarieerde arrangement in Utrecht!

Inclusief:
- Rondvaart
- Een bezoek aan een bierbrouwerij

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  €32,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   2 uur
Gemiddelde score
8.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-04-18: Aad schreef over `Stadsvaart & Bierbrouwerij` 
Hallo, we hebben een erg leuk uitje gehad met het team. Eerst een rondvaart door Utrecht en daarna zijn we doorgegaan naar de bierbrouwerij. Hier hebben we van alles geleerd over de brouwerij en hebben we bier geproefd. Bedankt utrechtseuitjes

Stadsvaart & Bierbrouwerij 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
10+2=