Uitjes.nl Vebon

Ontdek de Mol?! & Wijnproeverij - Teambuilding in Utrecht

Ontdek de Mol?! & Wijnproeverij - Teambuilding in Utrecht

Ontdek de Mol?! & Wijnproeverij - Teambuilding in Utrecht

Geen arrangement in Utrecht biedt u meer verrassingen dan het spel Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep. Denk hierbij aan intriges en onverwachte wendingen! Welke collega kunt u vertrouwen? En kunt u de opdrachten aan? Gelukkig is er ook tijd voor ontspanning, tijdens een heerlijke wijnproeverij als afsluiting van uw arrangement in Utrecht!

Ontdek de Mol in uw bedrijf/groep!? 
Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol (één van uw eigen teamleden die het team probeert te benadelen) loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten over uw schouders mee, terwijl u zich een weg baant door Utrecht.

Ontmaskert u de Mol en verkrijgt u daardoor extra punten? Is uw tactiek juist geweest en heeft u alle opdrachten goed uitgevoerd? Lukt het u uiteindelijk om zoveel mogelijk punten te verzamelen, zodat uw groep tot winnaar wordt uitgeroepen? Misschien, maar onthoud: niets is zeker zolang de Mol actief is…

Het is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze tijdens dit arrangement in Utrecht iedereen om de tuin hebben geleid.

 

Wijnproeverij
Als afsluiter van uw arrangement in Utrecht geniet u van verschillende heerlijke wijnen, terwijl u uitleg krijgt over alle aspecten van het proeven, de bereidingswijze, de herkomst en de tradities.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de beste Mol en het beste team
- Teambuilding
- Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip
- Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht
- 1 consumptie p.p.
- Wijnproeverij
- Versnapering voor onderweg

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.


Op ons 'Ontdek de Mol' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! ontdekdemol.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  €47,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   7 uur
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
16+11= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ontdek de Mol?! & Wijnproeverij - Teambuilding in Utrecht 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.