UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland spel & Diner

Hou van Holland spel & Diner

Hou van Holland spel & Diner

Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Utrecht? En hoe zit dat met de kennis over de Hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes?

Is uw zelf gekozen teamcaptain wel de persoon die u het gevoel van EK ‘88 kan overbrengen? Lees wel beste vaderlanders: Voor ieder goed antwoord of juist uitgevoerde opdracht is er de ruime beloning in Hollandse guldens (de ouderwetse daalders, tientjes en geeltjes). Het komt er op aan of uw team wilt of misschien beter, kan vliegen, zingen, uitbeelden, spellen, meebrullen en daarmee volledig voor die harde pegels gaat.

De winnaar is het team dat de meeste florijnen bij elkaar heeft weten te spelen, uiteraard goed beloond met een prachtige prijs! Hou van Holland is een spel waarbij het aankomt op kennis, teamspirit, creativiteit en een ferme lach!

Dit moet iedere Hollander toch als orgelmuziek in de oren klinken!

Aansluitend gaat u heerlijk dineren in één van de prachtige restaurantjes in Utrecht.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen van hoge kwaliteit
- 1 consumptie p.p.
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de winnaars
- Uitgebreid drie gangendiner

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details op aanvraag
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   6 uur
Gemiddelde score
10.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2012-12-04: Leu Veldhuis schreef over `Hou van Holland spel & Diner` 
We hebben met onze afdeling gekozen voor het Hou van Holland stadsspel met aansluitend een diner in Utrecht. Wat we vooraf verwachten, werd helemaal waargemaakt door de fantastisch actrice Marielle. Wat een gezelligheid en feestje is het geworden met aansluitend heerlijk eten. Er zijn veel aanbieders van het Hou van Holland stadsspel hebben wij gemerkt, maar deze was gewoon top! Aanrader dus. Tot het volgende uitje en bedankt. Leo Veldhuis - Zeving Int.

Hou van Holland spel & Diner 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+12=