Uitjes.nl Vebon

Moordspel met lunch & diner

Moordspel met lunch & diner

Moordspel met lunch & diner

De sporen lopen dood... Kunt u met uw team een doorbraak forceren? Een moordspel in de Utrechtse binnenstad waar u de rillingen van krijgt!

De zaak: Candy, een bekende prostituee uit Utrecht, is op mysterieuze wijze vermoord. De recherche van bureau Paardenveld heeft vier verdachten. Het lijkt wel of elk spoor dood loopt. Hier houdt het echter niet mee op: er wordt nog een moord gepleegd en er blijken diamanten in het spel te zijn. Van wie zijn die diamanten? Is er een verband met de eerder gepleegde moorden? En zit de recherche wel op het goede spoor?

Allemaal zaken die u moet ontrafelen. Wint u de strijd door de moordenaar aan te wijzen en het dossier compleet te maken?

Het is natuurlijk mogelijk om deze gezellige middag in Utrecht te combineren met een heerlijke lunch of diner in één van de restaurantjes waarmee UtrechtseUitjes.nl samenwerkt! Vraagt u gerust eens naar de vrijblijvende mogelijkheden!

Inclusief:
- Spelprogramma
- Acteur (s)
- Heerlijk lunchbuffet
- Spelmaterialen 
- Uitgebreid drie gangendiner
- Versnapering voor onderweg

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  €61,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   7,5 uur
Gemiddelde score
9.00

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+10= 

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:9
2013-05-15: Belastingdienst Apeldoorn schreef over `Moordspel met lunch & diner ` 
Baantjer is een zeer uitdagend spel, waarbij je na moet denken, samen moet werken en gaat concurreren met anderen! Bovendien kom je op leuke, niet voor de hand liggende plekjes, in de binnenstad van Utrecht waar je anders nooit was gekomen. Wij niet in ieder geval!

Moordspel met lunch & diner 9.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.