Uitjes.nl Vebon

Dom Klote Rondje, Percussie workshop

Dom Klote Rondje, Percussie workshop

Dom Klote Rondje, Percussie workshop

Een arrangement in Utrecht dat begint met een Dom Klote Rondje? Ja, u leest het goed. We gaan klootschieten rondom de fameuze Dom! Daarna ontplooit u uw muzikale talenten in een echte percussieworkshop. Afsluitend krijgt u een heerlijk diner aangeboden om uw arrangement in Utrecht met gevulde maag af te sluiten.

Ontvangst en Dom Klote Rondje*
We ontvangen u op het Domplein. Uw groep wordt voor dit deel van uw arrangement in Utrecht verdeeld in verschillende klotenteams. In uw team komt het aan op concentratie, behendigheid, mentale spierkracht en teambuilding. Het team dat in het minst aantal worpen de tocht in Utrecht volbrengt, is de winnaar en ontvangt de Gouden Kloot!

Met uw kloot zwerft u door Utrecht rondom de wereldbekende Domtoren. Vele gezellige en historische plekjes worden gecombineerd met leuke vragen van het heden. Terwijl u probeert uw kloot de juiste richting op te laten rollen. Al met al een echt Dom Klote Rondje!

Percussieworkshop* en Diner
Uw arrangement in Utrecht is nog lang niet afgelopen!   In eerste instantie lijkt het nergens op als u de percussie-instrumenten ziet: olievaten, fietsen en blikken, maar gelukkig ook trommels en tamboerijnen. Alles staat bij binnenkomst voor u klaar.  Talent of niet, het eindresultaat is verbluffend! Een arrangement in Utrecht kan de eetlust flink opwekken. We genieten daarom nog even na onder het genot van een heerlijk diner in één van de leuke restaurantjes aan de Oudegracht.

Inclusief:
- Spelprogramma
- Professionele begeleiding
- 1 consumptie p.p.
- 1 uur percussieworkshop
- Een drie gangendiner
- Versnapering voor onderweg

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 67,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   5,5 uur
Uit te breiden met  Details
Referenties  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
7+17= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Dom Klote Rondje, Percussie workshop 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.