Uitjes.nl Vebon

Waterzeskamp & Buffet

Waterzeskamp & Buffet

Waterzeskamp & Buffet

U wordt ontvangen en krijgt direct instructies over uw dag. Onder het genot van een kopje koffie of thee (optioneel) worden de teams samengesteld. Daarna gaat u aan de slag! Bent u benieuwd welke afdeling van uw bedrijf deze waterzeskamp gaat winnen? Aarzel dan niet en ervaar dit ouderwetse waterfestijn zelf!

Waterzeskamp en Pauze met consumptie
Op veler verzoek is het zeskamp weer tot leven gebracht: een uitdagende battle in het water waarbij de teams op verschillende onderdelen tegen elkaar strijden. Wie heeft de beste combinatie tussen kracht en balans? En welk team kan het beste samenwerken en in koppels op een waterbuis heen - en - weer zwemmen. Hierna volgt een pauze met consumptie. Dit samen duurt ongeveer twee uur.

Vervolg Waterzeskamp
Deze en andere leuke spellen zorgen voor een onvergetelijke tijd met veel waterplezier en fanatieke uitbarstingen! Bij de waterzeskamp speelt u, afhankelijk van uw tijd, een aantal verschillende spellen. Het waterzeskamp duurt ongeveer een uur.

Prijsuitreiking met borrel
Aan het einde worden de scores van de teams opgeteld en komt de enige echte winnaar uit de bus. Een echte prijsuitreiking (met prijs!) en een stevige borrel sluiten het zeskamp af (30 min).

Buffet
Na de energie-vretende middag komt u met knorrende magen het restaurant binnen. Een uitgebreid buffet met al het lekkers dat het restaurant te bieden heeft staat voor u klaar. Geniet van het heerlijke eten en klets nog even na over de hoogtepunten van uw dag. U kunt zo'n twee uur van het overheerlijke buffet genieten.

Inclusief:
- Spelprogramma
- Professionele begeleiding
- Prijsuitreiking
- Prijs voor de winnaars
- Uitgebreid buffet

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 59,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 30 personen
Tijdsduur   5,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+3= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Waterzeskamp & Buffet 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.