UitjesBureau.nl Vebon

High Tea & Bonbon workshop

High Tea & Bonbon workshop

High Tea & Bonbon workshop

Het perfecte arrangement in Utrecht voor de fijnproever! Een mooie stadswandeling door Utrecht, een klassieke High Tea en een zoete Bonbon workshop zorgen voor een smakelijk arrangement in Utrecht!

Ontvangst en stadswandeling Utrecht

Uitkijkend op de Oudegracht en de langsvarende bootjes kletst u bij met uw collega's met een kopje koffie en heerlijk gebak (optioneel). De professionele gids neemt u tijdens de anderhalf uur durende stadswandeling graag mee om al het moois van Utrecht te ontdekken.

High Tea Utrecht

U gaat culinair genieten van een uitgebreide High Tea terwijl uw benen wat rusten. Geniet onbeperkt van diverse smaken thee en een étagère bestaande uit verschillende zoetigheden, huisgemaakte scones met marmelade en clotted cream en verschillende soorten sandwiches. Een ware smaaksensatie die u mee móet maken!

Hierna wordt uw arrangement te voet vervolgt door Utrecht en wandelt u verder richting de workshoplocatie voor het volgende onderdeel van de dag. Dit duurt tesamen ongeveer twee uur.

Bonbon Workshop

Dat vrouwen gek zijn op chocolade is niet zo gek. Er zit namelijk een stofje in dat u opgewekter maakt, het kan zelfs een verliefd gevoel opwekken! Voor de liefhebber is er een speciale workshop ontwikkelt: De Chocoladeverslaving! Van heerlijke chocolade-slagroom truffel tot de overheerlijke chocolade-cocktail. Laat u verrassen in deze weelde van het donkere goud! Deze workshop duurt ongeveer tweeënhalf uur en is ook mogelijk op eigen locatie.

Inclusief:
- Stadswandeling Utrecht
- Professionele begeleiding en gids
- Onbeperkt thee tijdens de High Tea
- Scones, sandwiches en andere zoetigheden
- Bonbon workshop & recepten
- Locatie (tenzij eigen locatie is gewenst)

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 69,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   6,5 uur
Gemiddelde score
8.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2014-04-18: Renee schreef over `High Tea & Bonbon workshop ` 
Een meidendag tot in de puntjes georganiseerd. Begon al met prettig contact en er werd vlot gehandeld vanuit Uitjes.nl. En gister dan ons uitje gehad. Onwijs gezellig, verliep keurig en goede begeleiding. Geeindigd met een diner, die ook via uitjes.nl is georganiseerd. Top gedaan!

High Tea & Bonbon workshop 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
2+19=