Uitjes.nl Vebon

Salsaworkshop & Smaak Sensatie

Salsaworkshop & Smaak Sensatie

Salsaworkshop & Smaak Sensatie

Vandaag wordt u van harte welkom geheten met een cocktail en daarna meteen een salsaworkshop. Nadat u de hoeken van de dansvloer heeft gezien komt u even op adem. De dansschoenen gaan uit en de wandelschoenen gaan aan. Een stevige boswandeling wordt ingezet! Na de frisse lucht wordt u welkom geheten in de kookstudio waar u uw eigen drie gangendiner gaat bereiden. Dit is het arrangement voor de groepen die aan teambuilding willen werken!

Salsaworkshop* 
Een Salsaworkshop staat voor plezier, vrolijkheid, interactie en kwaliteit. U leert de vrolijke Merengue en de uitdagende Salsapassen waarbij er regelmatig van danspartner gewisseld wordt zodat u elkaar op een andere manier beter leert kennen.

Dan is het tijd voor de Salsa! Eerst een korte uitleg van de interessante Salsamuziek waarbij de Claves ook aan bod komen. Dit zijn twee houten stokjes waarmee het ritme in de Salsamuziek wordt aangegeven. Vervolgens wordt de basis flink geoefend en tot slot gaat u samen met elkaar de Salsa dansen en komen er kleine variaties aan bod. De workshop duurt ongeveer een uur.

Pauze met consumptie en Boswandeling
Trek de stevige wandelschoenen maar aan, tijd voor een echte boswandeling! Heerlijke geuren en kleuren komen u tegemoet. Met deze inspiratie duikt u de keuken in en maakt u onder begeleiding van professionele koks een heerlijk diner. Dit duurt twee uur.

Borrel en Kookworkshop
Een informele kookworkshop waar u de kneepjes van het koksvak worden bijgebracht! Maar koken met de kok draait niet alleen om het eten! U wordt gewaarschuwd, de kok doet het namelijk nooit alleen. U wordt continu gevraagd te helpen met het koken van een drie gangendiner. Dit leidt regelmatig tot hilarische taferelen, maar ook leerzame momenten. Dit duurt ongeveer vier en half uur samen. De kookworkshop omvat in het kort drie dingen: koken, lekker eten en een gezellig avondje uit. Alles is in principe mogelijk!

Inclusief:            
- Ontvangst met een cocktail
- 1 consumptie uit het Hollands assortiment
- 1 uur salsaworkshop
-  Boswandeling
-  Kookworkshop; bereid je eigen drie gangendiner! 

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  €97,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 30 personen
Tijdsduur   7 uur
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
8+13= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Salsaworkshop & Smaak Sensatie 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.