Uitjes.nl Vebon

High tea, Deal Or No Deal & Diner

High tea, Deal Or No Deal & Diner

High tea, Deal Or No Deal & Diner

Tijdens uw uitje in Utrecht houdt u zich bezig met teambuilding, spanning en lef. Durf de strijd aan te gaan met uw collega’s, maar geniet vooral ook samen van een heerlijke High Tea en een uitgebreid diner tijdens uw arrangement in Utrecht!

High tea (1 uur)
Een heerlijk uitgebreide High Tea luidt het begin van uw arrangement in Utrecht in. De scones, sandwiches, cakejes, thee en andere lekkernijen staan voor u klaar. U kunt even lekker snoepen en u voorbereiden op wat komen gaat tijdens uw arrangement in Utrecht.

Deal or no Deal* (3 uur)
Het is duidelijk: vandaag draait alles in dit arrangement om u, uw tegenstanders en de stad Utrecht. Aan u om de stad te veroveren. Hoever komt u en hoeveel lef heeft uw team om door te gaan tot de uiteindelijke overwinning? Het is een keuze: of u gaat voor veilig en neemt een gok, of u gaat tot het bittere einde en probeert zo de stad Utrecht in handen te krijgen. Het valt in het begin nog mee: een vraag uit de eerste categorie, goed te doen. U sms't het juiste antwoord en heeft de eerste duizend euro verdiend. Maar nu begint de strijd en laaien de eerste discussies op: gaan we verder of stoppen we? Deal Or No Deal?! Een meesterspel waarbij het aankomt op tactiek, teamspirit en ondernemerslef! Ga tot het uiterste tijdens uw arrangement! Utrecht durft de strijd met u aan! U ook met Utrecht?

Prijsuitreiking en Diner
Na de prijsuitrijking volgt een heerlijk drie gangendiner of buffet wat voor u uitgeserveerd wordt om u met gevulde maag uw arrangement in Utrecht af te sluiten. Dit duurt ongeveer drie uur.

Inclusief:             
- Spelprogramma
- Acteur (s)
- High Tea
- Drie gangendiner
- Versnapering voor onderweg

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 72,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   7 uur
Uit te breiden met  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

High tea, Deal Or No Deal & Diner 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
12+12=