UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland Quiz!

Hou van Holland Quiz!

Hou van Holland Quiz!

U wordt ontvangen door een Utrechtse kroegeigenaar. Hij is speciaal voor deze feestelijke aangelegenheid naar de locatie gekomen en heeft het draaien van de kroeg overgelaten aan zijn vrouw, want dit wil hij natuurlijk niet missen! Op eigen wijze heet hij u van harte welkom en vertelt hij u over zijn stadje!

Dan is het tijd voor de quiz, Hou van Holland! Een echte Hollandse Quiz met een Utrechtse knipoog! Zelfs de rasechte Utrechtse kroegenbaas dost zich voor deze gelegenheid op in Hollandse sferen! Hij speelt deze quiz met u, bestaande uit een aantal vragenrondes met Hollandse en typisch Utrechtse vragen! Wie onder u is de echte Holland en Utrecht kenner en komt als beste team uit de bus? U zult het ondervinden tijdens Hou van Holland/Utrecht! Natuurlijk kunt u deze quiz afsluiten met een heerlijk drie gangen diner of een barbecue!

Deze quiz is ook zeer geschikt om op locatie te spelen bij bijvoorbeeld de opening van uw nieuwe bedrijfspand, een jubileum etc. Informeert u gerust eens naar de mogelijkheden!

Inclusief:
- Professionele entertainer
- Huur techniek
- Spelmaterialen
- Hou van Holland Rad
- Leuke prijs voor het winnende team
- Donatie aan goed doel naar keuze

Exclusief:
- Eventuele zaalhuur

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   2 uur
Gemiddelde score
8.00

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2012-12-21: Bianca schreef over `Hou van Holland Quiz!` 
Jaarlijks hebben wij als afdeling P&O Dienst Regelingen (onderdeel ministerie Economische Zaken) een 'uitje'. Ieder jaar is het weer ingewikkeld wat we moeten organiseren. Bekend is namelijk dat je het eigenlijk nooit goed doet voor iedereen....Dit jaar (2012) hebben 2 collega's en ik deze taak op ons genomen. Het doel was: leuk, lachen, plezier. Het mocht ook niet duur zijn en in het midden van het land plaatsvinden! Dus ons oog viel op 'uitjes.nl' in Utrecht. Wij werden eigenlijk meteen enthousiast over het spel 'Ik Hou Van Holland'. Dit zou in de middag plaatsvinden en daarna eten. In de ochtend hadden wij nog een 'inhoudelijk' onderwerp. Omdat we geen locatie meer konden krijgen voor de ochtend heeft 'uitjes.nl' actief met ons meegedacht en konden wij gebruik maken van hun eigen accommodatie. Een prachtige locatie aan de grote oude gracht!! En in de middag werden wij dus verrast door de gastheer Erwin en de gastvrouw Femke. Jonge mensen maar super enthousiast! Ze kregen snel de sfeer erin! Best knap met een divers gezelschap van 30 ambtenaren!! We hebben echt een super dag gehad! Na afloop kregen wij van verschillende collega's nog mailtjes, dat dit één van de leukste dan wel de allerleukste teamdag was die ze ooit hadden gehad! Dank 'uitjes.nl' en zorg goed voor die 2 leuke mensen 'Erwin en Femke'! En niet te vergeten de zeer vriendelijke en servicegerichte gastvrouw (ben haar naam vergeten). Ik hou van Holland is een echt een aanrader voor een dagje lekker lachen!!! O,ja het eten was ook prima!!

Hou van Holland Quiz! 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
16+17=