Uitjes.nl Vebon

SINT: Sinterklaas Kampioentje dinerspel

SINT: Sinterklaas Kampioentje dinerspel

SINT: Sinterklaas Kampioentje dinerspel

In een restaurant heerst een gespannen sfeertje. Komt hij langs en gooit Zwarte Piet nog wat in een of andere hoek? Of is het toch de directeur die mee gaat naar Spanje?

Heerlijk avondje is gekomen!

Dit hilarische Sinterklaas dinerspel in Utrecht begint pas echt als u luidkeels “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht” begint te zingen! Het lijkt wel een van uw collega’s die daar binnen treedt. Het zal toch niet dat het... De Goedheiligman heeft een aantal cadeautjes meegenomen voor het winnende team, maar die moet u nog wel eventjes gaan verdienen! In teams gaat u tussen uw drie gangendiner strijden voor de juten zak vol cadeaus. 

Welk team kan de opdrachten van Sinterklaas het beste uitvoeren? Wie durft de strijd aan te gaan? Wie gelooft in de Sint en nog beter, ook in de overwinning? Daar is wel het heilige vuur voor nodig tijdens dit supergezellige avondje. Tijdens het dinerspel gaat u tussen de gangen door, geheel in de 5 december sfeer opdrachten uitvoeren. De SinterKlaasKwis valt erg in de smaak en ook de andere opdrachten bezorgt uw lachspieren overuren!

U zit op het puntje van uw stoel tijdens het uitbeelden van de bekende Sinterklaasmelodietjes. Daag uw collega’s en vrienden uit voor dit onvergetelijk spelavondje in Utrecht. Dank u Sinterklaasje! En… is de directeur al terug uit Spanje ?

Dit speciale dinerspel is er ook in de Kerstvariant! Vraag onze medewerkers naar meer informatie, wij helpen u graag verder met de organisatie van uw avondje uit!

Inclusief:
- Drie gangendiner
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Prijs voor de winnaars
- Teambuilding
- Donatie aan goed doel naar keuze

Prijs
€ 52,50 p.p. excl. BTW (v.a. 40 pers.)
€ 55,00 p.p. excl. BTW (15 - 39 pers.)

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 52,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
13+13= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

SINT: Sinterklaas Kampioentje dinerspel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.