Uitjes.nl Vebon

Moorddiner in Utrecht

Moorddiner in Utrecht

Moorddiner in Utrecht

U bent allemaal verdacht! Tijdens een 10-jarig huwelijksfeest bent u 24-uur geleden ongewild getuige geweest van een passionele moord... Aan u de zware taak deze moord gezamenlijk op te lossen!

Een bloedige bruiloftsdag!

Dit moorddiner in Utrecht is een combinatie van aandachtig luisteren, leugens ontdekken, listen ontrafelen, complotten ontmantelen en vooral ook de gulle lach. Gouden keeltjes, acteerkwaliteiten en andere verborgen talenten? Vanavond leert u uw collega's en/of vrienden pas echt goed kennen!

U keert 24 uur later, natuurlijk zeer geëmotioneerd, terug op de plaats delict waar u ontvangen wordt door inspecteur Sanderinck (met cee kaa). U probeert zoveel mogelijk de anderen verdacht te maken door scherpe opmerkingen, maar pas op... U bent zelf ook niet helemaal onschuldig!

Tijdens deze spannende avond is er ook tijd voor hilarisch entertainment. Het beginnende zangeresje laat haar nieuwste hit aan u horen, achtergrondzangers zijn van harte welkom! Ook de pater laat zich van een heel andere kant zien wanneer hij een gewaagde TV show opvoert samen met de seksuoloog die op haar beurt voor uitdagende en sensuele ontspanning zorgt. Wordt u aan het eind van de avond door inspecteur Sanderinck onschuldig verklaard of gebruikt u het recht om te zwijgen en wordt u afgevoerd richting de bajes?!

Applaus voor de winnaar(s)! Of heeft niemand door de valse alibi's van de moordenaar heen kunnen prikken? U beleeft hoe dan ook een echte moordavond met een verrassend slot! Dit spannende, ludieke en interactieve avondvullende moordspel is zeer geschikt voor zowel kleine als grotere groepen.

Inclusief
- Professionele entertainer
- Kleding/attributen
- Script 
- Heerlijk drie gangendiner
- ontvangstdrankje
- BTW
- Oorkonde

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 10 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Gemiddelde score
10.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2014-03-31: Femke Speers schreef over `Moorddiner in Utrecht` 
Na jullie vraag om een beoordeling heb ik lang moeten nadenken over het allesomvattende woord voor deze avond. Hou het maar op : Gierend! Het was geweldig van begin tot het eind, nooit geweten dat er in mijn familie zulke grappenmakers zitten. Dank voor de leuke avond :)

Lees meer...
Moorddiner in Utrecht 10.00 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+12=