UitjesBureau.nl Vebon

1 Minute to Win it! Dinerspel

1 Minute to Win it! Dinerspel

1 Minute to Win it! Dinerspel

Laat het u niet gebeuren dat u voor de ogen van uw andere teamleden, en dan nog geen eens te spreken van uw tegenstanders, faalt.. dan kunt u nog beter de  gevulde schuddebuikjes met gevulde compote vast gaan bestellen. Dat wordt dan met Gordon Delicious gieren en smullen in Utrecht!!

Dinerspel met tijdsgebrek!

Een dinerspel waarbij we natuurlijk een geweldig diner serveren maar oh, oh, oh… wat moeten er bizarre, vreemde en hilarische opdrachten uitgevoerd worden deze avond! En nog erger... ook u komt aan de beurt om de punten te gaan verdienen voor uw team. Heerlijke onzin, verrassende opdrachten en vooral veel pret.  De minuten tellen veel te snel weg! Geen tijd voor serieuze gesprekken vanavond, gewoon lekkere onzin met een gezellige inslag. Een uitje waarbij vooral naar voren komt dat de directeur eigenlijk een zeer handige vent is met ballonnen en de directie secretaresse toch onverwacht veel meer kan doen met pingpong balletjes dan u ooit had gedacht.

Teamcaptain for a minute

Onder leiding van uw host ontstaat er een gezellige feestroes die eigenlijk tot ver na het laatste fluitsignaal in een gierende droom lijkt te ontwaken. De teamcaptains (aan te wijzen vanuit uw eigen team) zullen proberen u zodanig te begeleiden dat u de opdrachten tot een goed einde kunt brengen. Een eigen teamyell is dan wel het minste wat hij of zij voor u kan betekenen. Maar bidonnetjes gevuld met een heerlijk drankje, natte washandjes of een schouder waarop uitgehuild kan worden zijn natuurlijk ook zeer zeker taken van deze uitverkorene uit de groep.

Tenminste als diegene zijn of haar taak naar de zin van een ieder teamlid zodanig uitvoert dat een ieder tevreden is over de begeleiding en de inzet van de teamleden voor de verschillende onderdelen. Zo niet... dan wacht er een koude douche.

Inclusief:

- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen
- Heerlijk drie gangendiner
- Prijsuitreiking met prijs voor het beste team
- Teambuilding
- Donatie aan goed doel naar keuze

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Uit te breiden met  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

1 Minute to Win it! Dinerspel 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
6+2=