UitjesBureau.nl Vebon

La Folie | Theater Dinershow

La Folie | Theater Dinershow

La Folie | Theater Dinershow

Bienvenue in Café Variété: la Folie. Geniet in het historische TOBACCO Theater in Amsterdam met volle teugen en beleef een Soirée Magnifique als echte ‘bon-vivant’ met fantastische live muziek, variété- en een menu formidable! Heeft u een eigen prachtige locatie? Dan komt dit theaterdiner naar u toe!

Madame Jeanne en haar accordeonist Dédé ontvangen u hartelijk. Zij zingen en spelen voor u de sterren van de hemel met een repertoire van Franse en Nederlandse Chansons en swingende Hot-Club-Jazz van wereldklasse, waarbij Woedy de show steelt met zijn goochelkunsten. Deze artiesten pur sang komen weliswaar uit Amsterdam, maar het Parijse gevoel, de charme, passie en zwoele romantique straalt er vanaf.

Ze nemen u mee naar de authentieke sfeer van de Moulin Rouge. Zo passeren Edith Piaf en Jaques Brel maar ook Willeke Alberti en Dorus de revue. U krijgt een dolkomische zangles en met de opgedane tips gaat u samen met uw zangjuf Jeanne nog wat gezellige moppies zingen. Maar we zetten graag iemand van uw bedrijf extra in de spotlights, maken we cabaret op maat over uw bedrijf of kunt u samen met uw collega’s een scene à la Schaap met de 5 poten spelen. We betrekken u graag in de show van La Folie. Het kan ons niet goed en gek genoeg zijn!

La Folie is een Theater Dinershow in de intieme sfeer van TOBACCO Theater in hartje Amsterdam. Een avond voor de fijnproever met verrassende muzikale, magische en culinaire hoogstandjes. Wanneer Amsterdam toch net te ver is, kunnen wij ook uw eigen lokatie eventueel aandoen.

Deze dinershow is ook mogelijk in het Engels en Duits, ideaal voor internationale gezelschappen! Vraag onze medewerkers voor meer informatie.

Inclusief:
- Cabaret
- Zang en live muziek
- Dans
- Locatiehuur
- Heerlijk drie gangendiner

Optioneel extra te boeken:
- Trio Nadja et les Gamins (piano, contrabas, viool)
- Revuedanseressen Can-Can
- Buikdanseres
- Burlesque striptease
- Googelaar

Prijs:
€ 69,50 p.p. excl. BTW (vanaf 150 pers.)
€ 79,50 p.p. excl. BTW (van 100 t/m 149 pers.)
€ 89,50 p.p. excl. BTW (van 80 t/m 99 pers.)

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 69,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 80 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

La Folie | Theater Dinershow 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+9=