UitjesBureau.nl Vebon

Crazy Walking Dinner!

Crazy Walking Dinner!

Crazy Walking Dinner!

Dineren in drie verschillende restaurants en tussen de overheerlijke gerechten door naar buiten voor hilarische opdrachten in het gezellige centrum van Utrecht! 

Crazy 88

De Crazy Game Master wacht u op in het eerste gezellige restaurant. Tijdens het voorgerecht wordt uw groep verdeeld in teams die deze avond de strijd met elkaar aangaan. U dient vanavond te bewijzen dat het voor u niet gek genoeg kan zijn en dat u beschikt over een gezonde portie fantasie en durf. Ieder samengesteld team krijgt een videocamera en een speciale opdracht mee.

Hilarische video-opdrachten in Utrecht
Dus… naar buiten iedereen en leg de verkregen opdracht vast op video. Geen gewone video-opdracht, maar een uitdagende en hilarische Crazy 88 opdracht natuurlijk!  Te laat met het melden van uw team?…Strafpunten of aan tafel een opdracht uitvoeren, bedacht door uw concurrenten! Tijdens het hoofdgerecht worden de eerste bizarre ervaringen al gedeeld met de andere teams.  Alle dinergangen worden geserveerd in drie passende gezellige restaurants.

Na het heerlijke dessert in het laatste restaurant zal door de Crazy Game Master bekend worden gemaakt welk team de Crazy Dinner Cup terecht heeft verdiend!

Inclusief:
- Crazy Game Master
- Drie gangen diner op drie verschillende locaties
- Rare prijs voor het winnende team
- DVD met alle opgenomen video-opdrachten (ongemonteerd)

Al het videomateriaal wordt op DVD gezet (ongemonteerd) en gratis naar u verstuurd!

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   4 uur
Uit te breiden met  Details
Referenties  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Crazy Walking Dinner! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
2+20=