UitjesBureau.nl Vebon

Hou van Holland Dinerspel

Hou van Holland Dinerspel

Hou van Holland Dinerspel

De gezelligheid van de Utrechtse zaterdagavond beleven met je collega’s! Dat kan bij het Hou van Holland dinerspel. Wie is vanavond de teamcaptain en kunnen jullie je collega’s de baas? Wat weten jullie eigenlijk over het koude kikkerlandje met 16 miljoen mensen?

De avond
De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: “Hou van Holland!” Als het gerstenat op tafel staat barst de teamstrijd los. Het ruimtelijk inzicht en de stressbestendigheid worden getest. De eerste voorsprong te pakken of loopt u direct achter de feiten aan? De teams staan lijnrecht tegen over elkaar, maar bij het voorgerecht is het voor even vrede. Kletst u even lekker bij.

Bordjes leeg, dan is het tijd voor de Bekende Nederlanders, de Spellingsronde en Herken het Fragment. Drie onderdelen waarbij ieder teamlid nodig is om een goede score te behalen. Is de teamcaptain in staat Paul de Leeuw of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? En hoe staat het met uw taalkennis? Het lijkt zo makkelijk, maar wat is het lastig in het echt. Bij het laatste onderdeel hoort u diverse geluidsfragmenten, herkent u ze eerder dan het andere team? Sla dan uw slag aan tafel!

Tijd voor een tussenstandje en het hoofdgerecht. Lekker smikkelen en smullen bij deze Hollandse avond. Het gevoel van “met je bord op schoot” is terug. Helemaal als het finalespel start. De Grote Muziekquiz, waarbij u als team en individu de klassiekers moet (her)kennen. Haalt u het einde van het spel, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het overzicht kwijt. Het is de dood of de gladiolen! Het einde van de quiz is in zicht, tijd voor de ontknoping en het dessert.

De uitslag? Een fantastische actieve avond in Utrecht waarbij iedereen teruggaat in de tijd!Inclusief
:
- Professionele entertainer
- Spelmaterialen
- Zaalhuur in Utrecht
- Driegangendiner
- Prijs voor het beste team
- Teambuilding
- BTW
- Donatie aan goed doel naar keuze

Extra's:
- Persoonlijke uitnodiging voor de deelnemers (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.
- Exclusieve foto-site met foto's van uw uitje (groepen > 50 personen) Klik hier voor een voorbeeld.

Indien uw groep kleiner is dan 50 personen kunnen wij dit tegen een zeer geringe meerprijs ook organiseren.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Op ons 'Hou van Holland' uitje zijn we zo trots dat we hier een aparte website voor hebben gebouwd, met meer foto's, meer filmpjes en natuurlijk meer informatie! houvanholland-uitjes.nl. Offerte aanvragen en algemene informatie vindt u ook hier:

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   3,5- 4 uur
Gemiddelde score
10.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:10
2013-06-28: Hoppecke Batterijen Nederland B.V. schreef over `Hou van Holland Dinerspel` 
Op 25 mei 2013 hebben wij als bedrijfsuitje het dinerspel ‘Ik Hou van Holland’ in Utrecht gedaan met ongeveer 40 personen. De locatie (boerderij) was erg mooi. In de zaal hebben de teams zich aangekleed in teamkleuren en ging de strijd van start. Het ging er fanatiek aan toe. De spelleiding deed het leuk en kreeg iedereen mee. Tussen de spellen door is er een lekker buffet geserveerd. De geluiden die ik na afloop, tijdens de borrel, hoorde zijn allemaal erg positief. Al met al een zeer geslaagd bedrijfsfeest!

Hou van Holland Dinerspel 10.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
12+4=