Uitjes.nl Vebon

WINTER: One tasteful & Magic Winter Dinner Show

WINTER: One tasteful & Magic Winter Dinner Show

WINTER: One tasteful & Magic Winter Dinner Show

Men is constant op zoek naar wijnen met “terroir”, dat is de verrassende smaakcombinatie door bodem, kimaat, vakmanschap of druivensoort. U passeert vrijwel alle continenten waar wijn gemaakt wordt en gaan onder andere in op vinificatietechnieken en klimaatfactoren. In circa 3 uur tijd leert u al proevende alles wat u altijd al over wijn wilde weten en wat u nog niet wist.

Wanneer u een klein beetje trek begint te krijgen genieten we al snel van een smakelijk voorgerecht. Nagenietend deze smakelijke verrassing wordt u verrast door onze magic entertainer met smakelijk magisch entertainment. Een ware sensatie en perfecte aanvulling op uw diner. Verbaasde gezichten van uw gasten overheersen… Hoe doet hij dat?!? Enorme kerstballen die uit een lege papieren zak vallen en geld dat zich verdubbeld.

Na het uitgebreide hoofdgerecht en vooral ook smakelijk uitgekozen wijntjes, volgt het tweede deel van de dinnershow: Comedy Table Magic. Hierbij verassen we u persoonlijk met modern en verrassend tafel-entertainment. Uiteraard bent u vrij om nog even na te tafelen en zich af te vragen hoe u toch steeds maar weer met vertwijfelde gezicht achterbleef.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken. De prijs is een richtprijs en afhankelijk van de door u gewenste cabaretier en locatie.

Prijs details  €74,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 25 personen
Tijdsduur   4,5 uur
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
19+10= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

WINTER: One tasteful & Magic Winter Dinner Show 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.