Uitjes.nl Vebon

WINTER: Gluhwein Cruise: Magical Winter Dinner

WINTER: Gluhwein Cruise: Magical Winter Dinner

WINTER: Gluhwein Cruise: Magical Winter Dinner

U stapt aan boord van uw eigen boot. Absoluut de leukste manier om door de stad Utrecht te varen. Natuurlijk mag het gloeiende glaasje gluhwein niet ontbreken. 

Na de rondvaart wordt u afgezet bij een sfeervol Utrechts restaurant waar u nagenietend van het voorgerecht wordt verrast door onze entertainer met een smakelijk magisch entertainment. Een ware sensatie en perfecte aanvulling op uw diner. Verbaasde gezichten van uw gasten overheersen… Hoe doet hij dat?!? Flessen wijn die uit het niets verschijnen, rode wijn die water wordt, geld wordt verdubbeld... en dit alles met interactief cabaret!

Tijdens het hoofdgerecht kijkt iedereen al uit naar het tweede deel van de show: Comedy Table Magic. Hierbij zal uw gastheer u op persoonlijke wijze verassen met revolutionair tafel entertainment. Uiteraard bent u vrij om nog even na te tafelen of sluit u toch liever af met een avondwandeling door deze winterse stad?

Inclusief:
- Rondvaart
- Dinnershow
- Table magic
- Drie gangendiner

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken. De prijs is een richtprijs en afhankelijk van de door u gewenste cabaretier en locatie.

Prijs details  €69,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 25 personen
Tijdsduur   4 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
20+3= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

WINTER: Gluhwein Cruise: Magical Winter Dinner 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.