UitjesBureau.nl Vebon

Utregs avondje aan 't Graggie!

Utregs avondje aan 't Graggie!

Utregs avondje aan 't Graggie!

In een typisch Utrechts café wordt u bij binnenkomst ontvangen door de gezellige eigenaar, die voor u een heerlijke borrel inschenkt. Op eigen wijze vertelt hij over de stad aan het “Utregse graggie!”

Utregse gezelligheid en buffet

Neen.. bij dit gezellige café geen house muziek, maar een super gezellige mix van deinende toppers en gezellige meezingers van o.a. Utrechts volkszanger nummer 1: Herman Berkien. Van “Utreg me stadsie” tot “De meeste dromen zijn bedrog”, al de toppers komen tussen de biertjes en wijntjes langs. Na een half uurtje borrelen, vullen overheerlijke salades, warme satétjes met brood, kippenvleugeltjes en en vele andere lekkernijen het zeer gulle buffet. Tot slot natuurlijk een heerlijk winters lekkernijtje. Buikie vol??!! Nog lang niet van het feesten! Dat begint nu pas echt!

Sjaakie start de enige echte Utregse Swingo. Hierna is het de hoogste tijd voor gezellige Live Muziek. U laat uw heupen onnavolgbaar bewegen. Maar misschien gaat u liever naar Sjaakies legale spellenzolder! Wie durft er een gokje te wagen? Na vier uur eten, spelen, feesten en zingen is het helaas tijd om afscheid te nemen. Sjaakie, zijn vrouw en het barpersoneel staan u met tranen in de ogen uit te zwaaien… dat was weer een mooie avond!

Inclusief:
- Uitgebreid buffet
- Entertainment
- Professionele begeleiding

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  €76,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 25 personen
Tijdsduur   4 uur
Uit te breiden met  Details
Referenties  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Utregs avondje aan 't Graggie! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
13+15=