UitjesBureau.nl Vebon

Walking Dinner: Around the World

Walking Dinner: Around the World

Walking Dinner: Around the World

Genieten van de verschillende smaken uit de wereld gecombineerd in één avond. “Walking Dinner - Around the World” biedt u de mogelijkheid! Beleef deze unieke ervaring waarbij culinair en cultureel met elkaar verbonden worden. Dit is de kans om op een onvergetelijke wijze de verschillende smaken van de wereld en de historische weetjes van de stad te combineren.

Around the world!

We starten deze wereldse avond in Argentina met een verrassend voorgerecht op authentieke Zuid Amerikaanse wijze bereid. Vanuit de Pampa’s stappen we weer de wereld van Utrecht binnen.

Onze gids toont u, op weg naar het hoofdgerecht, langs een paar bijzondere maar onbekende plekjes midden in de stad. We komen dan aan bij een historisch pand aan de legendarische werf. De inrichting, de kunstwerken aan de muren, het gekabbel van de Oudegracht maar vooral de Spaanse Tapas maken uw hoofdgerecht tot een onvergetelijke moment. Toch weer even een frisse neus halen met een gezellige wandeling door het Museumkwartier naar…Turkije. Een geweldig restaurant met een onbekend maar heerlijk authentiek Turks nagerecht. Na de tour bent u bekend met de zowel de historische als de leuke weetjes van Utrecht.

Inclusief:
- Culinaire wandeling
- Drie gangen diner

Prijs details  € 54,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   4,5 uur
Uit te breiden met  Details

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Walking Dinner: Around the World 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
2+18=