Uitjes.nl Vebon

KERST: Magische Kerstshow

KERST: Magische Kerstshow

KERST: Magische Kerstshow

Kerst in magische sferen serveren wij u deze avond. Een show van het allerhoogste niveau. Een spectaculaire avond vol ongeloof en verbazing. Een entertainer in hart en nieren is vanavond uw magische gastheer! Humor, verbazing, ontroering en vooral applaus zullen niet ontbreken deze avond.

Hij treedt tussen de drie gangen op en geeft u verder ook de ruimte om met elkaar gezellig te praten. Maar gelooft u ons maar. U zult het vooral hebben over de magische kunsten die hij vertoond onder de neuzen van uw eigen groep. Een ware sensatie! Verbaasde gezichten overheersen… Hoe doet hij dat?!? Een theatershow gepresenteerd met een hoog interactief karakter – inclusief geluidseffecten en cabareteske momenten!

Na het uitgebreide hoofdgerecht volgt het tweede deel van deze speciale show: Comedy Table Magic. Hierbij verrast hij u persoonlijk met modern en verrassend entertainment aan tafel.

Inclusief:
- Professionele begeleiding
- Cabereteske momenten
- Drie gangendiner

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken. De prijs is een richtprijs en afhankelijk van de door u gewenste cabaretier en locatie.

Prijs details  €81,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 40 personen
Tijdsduur   3,5 uur
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
12+4= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

KERST: Magische Kerstshow 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.