Uitjes.nl Vebon

NIEUWJAAR: Terugblikken & Vooruitkijken: EindejaarsFeest!

NIEUWJAAR: Terugblikken & Vooruitkijken: EindejaarsFeest!

NIEUWJAAR: Terugblikken & Vooruitkijken: EindejaarsFeest!

Deze avond beleeft u een cabaret show van ongekende hoogte. Het zijn geen grappen en grollen over de maatschappij, maar over uw bedrijf! Alle input komt bij u vandaan, dus u bepaalt wat er wel en niet ten gehore wordt gebracht. 

Bijvoorbeeld: wat een verhaal dat twee mensen binnen het bedrijf een verhouding hadden en dat niemand het wist! Geweldig dat uw nieuwe product zo snel is aangeslagen en verrassend dat u in de krant stond met uw nieuwe pand. Maar toch ook wel weer jammer dat die opdracht waar zoveel werk in zat niet doorging. Maar die blonde secretaresse die zal nog wel enige maanden de boventoon voeren bij de mannen aan de koffie. En ja hoor... het wonder is geschied... de nieuwe site is online.

Deze onderwerpen worden graag onder een vergrootglas gelegd en met maatwerk materiaal tot lachstuipen vergroot! Er gebeurt veel in een jaar en dat wilt u graag (of liever niet....) nog een keertje terughalen onder het genot van een borrel en een lekker hapje.

Inclusief:
- Cabaret op maat
- Locatiehuur
- Borrel en lekkere hapjes

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Dit hilarische winterarrangement is geschikt voor eindejaars borrels en -recepties, tijdens een overheerlijk diner en tijdens een feestavond! Bespreek uw wensen met onze medewerk(st)ers. 

Prijs details  €29,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
14+16= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

NIEUWJAAR: Terugblikken & Vooruitkijken: EindejaarsFeest! 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.