UitjesBureau.nl Vebon

Rondvaart & Magische dinnershow

Rondvaart & Magische dinnershow

Rondvaart & Magische dinnershow

U stapt aan boord van uw eigen borrelboot. Absoluut de leukste manier om door de stad te varen. Aan boord kunt u onbeperkt de drankjes uit de Hollandse bar (o.a. bier, wijn en fris) en natuurlijk van een lekker glas rosé genieten. Ook staan diverse overheerlijke hapjes voor u klaar, terwijl u geniet van het uitzicht en sfeervolle verlichte Utrechtse grachten.

Dinner and let the show begin!

Genietend van het voorgerecht wordt u aan wal verrast door uw magische gastheer met smakelijk magisch entertainment die voor een onvergetelijke avond zal zorgen.
Na het uitgebreide hoofdgerecht volgt het tweede deel van deze speciale show: Comedy Table Magic. Hierbij verrast hij u persoonlijk met modern en verrassend tafel-entertainment. Uiteraard bent u vrij om nog even na te tafelen en zich af te vragen hoe ze u toch steeds maar weer met vertwijfelde gezichten achterlieten.

Inclusief:
- Rondvaart
- Dinnershow
- Table magic
- Drie gangendiner

De rondvaart van het arrangement in Utrecht kan eventueel vervangen worden door een borrelvaart. U geniet van onbeperkte drankjes uit de Hollandse Bar gedurende de vaart. Ook staan er borrelnootjes voor u klaar. Hiervoor geldt een meerprijs van € 15,00 p.p. exclusief BTW. Deze borrelvaart staat ook in bovenstaande tekst omschreven en is niet bij de arrangementsprijs inbegrepen.

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

* Wanneer u met meer dan 70 personen deelneemt aan het arrangement, kan de prijs veranderen in verband met mogelijke locatiehuur.

Prijs details  € 74,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 30 personen
Tijdsduur   4 uur

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Rondvaart & Magische dinnershow 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
18+19=