UitjesBureau.nl Vebon

Walking Dinner Deluxe

Walking Dinner Deluxe

Walking Dinner Deluxe

U begint uw avond in een gezellig restaurant, waar u wordt ontvangen met een petite-grande starter. Een heerlijk begin van een bijzondere avond. Nog nagenietend van deze opwarmer staan uw gidsen al klaar om u kennis te laten maken met de historisch gezellige sfeer van Utrecht.

Tour & Supper

Na deze tour van en door de mooie stad staat het hoofdgerecht al klaar in het volgende sfeervolle restaurant. Hier geniet u van een tongstrelend hoofdgerecht onder het genot van een drankje en het warme licht van sfeervolle kaarsen! Als afsluiter van uw avondarrangement in Utrecht geniet u van een laatste wandeling door het museumkwartier die eindigt met een warm onthaal in het laatste restaurant. Daar geniet u van een zaaaalig ijsdessert! Wilt u tijdens dit avondarrangement in Utrecht ook het water op? Laat dan het dessert serveren tijdens een vaart door de grachten.

Een drie gangen diner zal nooit zo verassend en bijzonder meer zijn!

Inclusief:
- Culinaire wandeling
- Professionele gids
- Drie gangendiner

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  € 69,50 p.p. excl. BTW
Aantal personen  vanaf 15 personen
Tijdsduur   4,5 uur
Gemiddelde score
8.00
Uit te breiden met  Details

Wat vonden anderen van dit uitje?

Kwaliteit:8
2013-03-19: Jan Boere schreef over `Walking Dinner Deluxe` 
Wij hebben namens United Soft Drinks een erg leuke en gezellige avond gehad de combinatie van cocktailshaken en de walking dinner is perfect. Bij cocktailshaken mochten we ook o.a. onze eigen drankjes gebruiken, en dat was erg leuk. Bij de walking diner zie je de stad Utrecht ook is van een andere kant en dat was erg interessant. Kortom, een prima aanrader voor een complete avond vulling.

Walking Dinner Deluxe 8.00 out of 10 based on 1 ratings. 1 user reviews.

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
7+13=